Lakberendező, lakberendezési tanácsadás, belsőépítész szaknévsor, Nagykanizsa - lakberendezőkereső.hu

Lakberendező és belsőépítész kereső » Lakberendező, lakberendezési tanácsadás, belsőépítész szaknévsor, Nagykanizsa

Lakberendező, lakberendezési tanácsadás, belsőépítész szaknévsor, Nagykanizsa

Itt 1 nagykanizsai lakberendező és belsőépítész közül választhat – néhány perc alatt megtalálja az igazit. Rögtön árajánlatot is kérhet lakberendezési tanácsadásra, belsőépítészetre.

részletes kereső

Godinek Edit

8800 Nagykanizsa, Alsótemető utca 6.

(30) 462-1286
mutasd
Ajánlatkérés Részletek

Lakberendezési, belsőépítészeti szolgáltatások
lakberendezési, belsőépítészeti tanácsadás, lakberendezési, belsőépítészeti tervezés, lakberendezési, belsőépítészeti kivitelezés lebonyolítása, lakberendezési, belsőépítészeti kivitelezés"

Helyiségek, létesítmények
lakás, ház, iroda, üzlet, vendéglátóhely, szálloda, panzió, szórakoztató, sportlétesítmény, kiállítás

Részletes ismertető
Szia! Godinek Edit vagyok, 2015 óta foglalkozom építészettel, elsősorban családi házak, lakóépületek, és vendéglátás funkciójú épületek tervezésében szereztem tapasztalatot. A tervezés során mindig nagy hangsúlyt fektetek a megrendelő megismerésére, a vele való kommunikációra, hogy az alkotás így közös munka legyen, aminek az eredménye egy olyan ház, ami nem csak a környezetéhez illeszkedik, de amiben lakója, használója is rátalálhat önmagára és otthonára. Fontosnak tartom, hogy a mai igényeknek megfelelő, jól használható, praktikus épületeket és belső tereket hozzunk létre, és az esztétikum mellett gazdasági, energiahatékonysági szempontokat is figyelembe vegyünk. Annak érdekében, hogy az elkészült épületek minden részletükben magas minőséget képviseljenek, a teljeskörű tervezési folyamatot végig kísérem, összeszokott statikus-, gépész-, elektromos- és kerttervező csapat áll készen az igényeid megvalósítására.